Reuni 2021

Na de coronaperiode, die tot nu toe nog niet voorbij is, was het eindelijk weer zover. DE REUNIE !! Voor de eenentwintigste keer kwamen de oudgediende van standplaats Arnhem weer bij elkaar om weer eens gezellig bij te kletsen en met succes. Oude herinneringen werden opgehaald onder het genot van een drankje en hapje. Er was natuurlijk wel het een en ander te vertellen want in 2020 is er, wegens corona, geen reunie geweest. Gelukkig kon het dit jaar wel doorgaan. De opkomst was volgens de organisatoren Theo en Wim redelijk succesvol te noemen. Het zou volgens de organisatie een unicum zijn als iedereen die een uitnodiging had ontvangen ook aanwezig zou zijn. Natuurlijk waren er afzeggingen met uiteenlopende redenen zoals niet mobiel zijn, gezondheidsklachten of verplichtingen elders, maar desondanks hadden toch veertig personen gehoor gegeven aan de uitnodiging.

In het begin is het even aftasten en rondkijken maar dan komt al gauw de vraag wie is dat toch met die snor zijn gezicht komt mij bekend voor maar hoe is zijn naam ook alweer. Na wat speurwerk en navraag bij andere oud collega’s komt de naam wel weer bovendrijven maar of dit nu ligt aan twee jaar niemand gezien te hebben of de leeftijd, wie het weet mag het zeggen. In ieder geval blijkt uit alles dat sociale contacten toch belangrijk zijn en het leuk is om je oud collega’s weer te zien. Daarom dank aan de organisatoren en barpersoneel die toch maar hebben gezorgd dat deze middag een succes is geworden. We kunnen nu weer uitkijken naar de volgende.

 

Reuniecommissie compleet

De reuniecommissie heeft een nieuwe voorzitter. Na het aftreden van Dory Poelen begin 2021 is het enige tijd stil geweest aan de kant van de reuniecommissie en zaten zij zonder voorzitter. De zoektocht kon weer opnieuw beginnen maar heeft deze keer niet zo lang geduurd. Geheel onverwachts kam er een bericht bij de redactie binnen van een van de organisatoren met de mededeling dat er een nieuwe voorzitter was. Bij de meeste bezoekers van de reunie is zij geen onbekende, haar naam….?   Ina van de Pol.

De meesten zullen haar misschien nog als conductrice herinneren maar het meest zal zij bekend zijn als Back-Office medewerkster ( misschien heeft het inmiddels een andere naam gekregen, ik weet het niet ) ook heeft zij nog een functie als secretaris binnen het APNSA bestuur vervuld kortom, het is beslist geen onbekende in het Arnhemse. Ina gaat samen met Theo en Wim werken aan de reunie van 2022 die ongetwijfeld weer net zo gezellig zal worden als de afgelopen reunie. Wij wensen Ina in ieder geval veel succes bij de commissie.

 

Contact

Personeelsvereniging APNSA Arnhem

apnsa@kpnmail.nl

Noordelijke Parallelweg 150
6813 DG Arnhem

06-24531565

Doorzoek de website

Informatie over "De Uithoek" ?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in:

APNSA JE MOET ER BIJ ZIJN

Maak een gratis websiteWebnode