Coronamaatregel

 

Zoals bekend heeft het kabinet de coronaregels verscherpt. Deze maatregel treft iedereen natuurlijk maar het is niet anders. Gezondheid boven alles.

Het bestuur van de APNSA heeft daarom besloten alle activiteiten die er plaats vinden in “De Uithoek” met onmiddellijke ingang af te gelasten en de deuren tot nader order te sluiten. Ook de bowlingcompetitie die op het punt stond te beginnen wordt tot nader order afgelast.

 

Reunie

 

Na uitvoerig overleg heeft de reuniecommissie bestaande uit ,Theo Steenvoort (secretaris) en Wim van Heel (penningmeester) besloten om de reunie - die gepland stond voor vrijdag 30 oktober 2020 - te laten vervallen.

Vanwege de coronacrisis die er heerst vonden zij het niet verantwoordelijk om een dergelijk evenement te organiseren. Misschien wordt het snel beter zodat we uit kunnen kijken naar de reunie van 2021.

 

 

Programma NVBS Oost

 

Het bestuur van de NVBS-afdeling Oost heeft besloten om alle nog geplande presentaties te annuleren. Dit betekent dat er op de woensdagen 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december geen presentaties bij het ontspanningsgebouw “De Uithoek” zullen plaatsvinden.

Mocht het besluit dat is genomen wijzigen zal dit kenbaar worden gemaakt op de website van de APNSA. Omdat alles zo onzeker is vanwege het coronavirus is het niet bekend hoe dit in 2021 zal uitpakken maar wij zullen u op de hoogte houden via het blad of de website

 

 

 

Contact

Personeelsvereniging APNSA Arnhem

apnsa@kpnmail.nl

Noordelijke Parallelweg 150
6813 DG Arnhem

06-24531565

Doorzoek de website

Informatie over "De Uithoek" ?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in:

APNSA JE MOET ER BIJ ZIJN

Maak een gratis websiteWebnode