Tafeltennis

Het tafeltennisseizoen 2018/2019 is in september ook weer begonnen. Het herenteam van de APNSA 1 selectie, bestaande uit Jacky Degen,Ronald Kuiper, Willem Kusters en Ton Witjes, hebben een slechte start gehad en verloren de eerste wedstrijd op 4 september met 9 - 1 van tafeltennisvereniging De Hobbit.
Op 19 september zullen zij hun tweede wedstrijd spelen, een uitwedstrijd tegen het altijd lastige Velp 4 waarvan de aanvangstijd s'avonds om 20.00 uur zal zijn. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal zijn op 27 september in "De Uithoek" tegen TTV Nom 5 en ook hiervan is de aanvangstijd 20.00 uur.
Bij het voetballen praten ze altijd over de twaalfde man om de spelers aan te moedigen dit zouden ze ook graag bij het tafeltennis willen zien waarbij we hierbij niet over een twaalfde man maar, gezien het aantal spelers, over een vijfde man moeten praten. Hoe dan ook, kom eens een keer kijken ze zullen het zeer op prijs stellen. 

Ook het damesteam APNSA 2 is na afwezigheid van een jaar weer terug in de competitie en hebben ook hun eerste wedstrijd gespeeld. Het team bestaande uit de speelsters Wilma Degen, Georgien Rodermond, Marion Degen en Tanja van der Ark zijn net zo hard onderuit gegaan als hun collega's van APNSA 1 want ook zij verloren de eerste wedstrijd met 9 - 1 van De Hobbit 3. Ook de dames spelen hun volgende wedstrijd op 19 september uit tegen SC Velp 4 aanvang 20.00 uur. De eerstvolgende thuiswedstrijd van de dames zal zijn in "De Uithoek" op 27 september tegen TTV Nom 5, ook hiervan is de aanvang 20.00 uur.
Bij deze wedstrijd bent u natuurlijk ook hartelijk welkom om de dames aan te moedigen ook zij zullen dit zeer op prijs stellen.

Contact

Personeelsvereniging APNSA Arnhem

apnsa@kpnmail.nl

Noordelijke Parallelweg 150
6813 DG Arnhem

06-24531565

Doorzoek de website

Informatie over "De Uithoek" ?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in:

APNSA JE MOET ER BIJ ZIJN

Maak een gratis websiteWebnode